TRAPPSTÄDNING

Framsteg i Renhet, Ett Steg i Taget

Loading

Varje Steg i Skinande Skick"

Första Intrycket Börjar Med Rent Välkomnande

VIFIX Service är ett gröncertifierat städföretag i Stockholm, med över 5 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella trappstädningstjänster. Vi tar stolthet i att ta hand om alla slags ytor och lämna dem fläckfria och inbjudande, samtidigt som vi förlänger deras livslängd. Våra exceptionella tjänster har gjort oss populära bland bostadskomplex och fastighetsägare i hela Stockholm, och vi finns här för att hjälpa dig också!

Bara ge oss din fastighets plats och hur omfattande av städning du behöver, så ska vi svara snabbt med en offert skräddarsydd efter dina behov. När du väljer VIFIX väljer du miljövänliga tjänster som gör skillnad, gnistrande rena utrymmen att visa upp och fritid att fokusera på det som verkligen betyder något för dig! Låt oss inspirera dig med vår engagemang, professionalitet och expertis.

Nöjd kundgaranti

Vi strävar efter att kunden ska vara helt nöjd med våra tjänster och erbjuder en nöjdhetsgaranti. Du kan rapportera eventuella problem inom 24 timmar efter städningen och vi kommer snabbt och kostnadsfritt ta itu med dessa problem. Tack för att du valde oss som din tjänsteleverantör.

Hur ofta rekommenderas trappstädning?

Generellt brukar vi rekommendera trappstädning en gång i veckan, men det beror såklart på hur många personer som passerar genom fastigheten varje dag. Typ av material har också en viss inverkan på hur ofta det kan behöva städas. Var tydlig med önskemål och behov, så hittar vi en lösning som passar just er fastighet.

Vad ingår i trappstädningen?

Vi skräddarsyr tjänsten utifrån er arbetsplats och önskemål. Kontakta oss gärna vid frågor [email protected]

Hur ofta ?