KONTORSSTÄDNING

Ett Rent Kontor, Ett Drivande Team

Loading

Produktivitet börjar med renhet

Där varje fläck mötas med kvalitet och omsorg

Att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats är avgörande för att skapa en positiv miljö för både anställda och kunder, oavsett kontorets storlek. Det bidrar också väsentligt till de anställdas goda hälsa eftersom det minskar risken för exponering för allergener och andra skadliga element.
Trots vikten av städtjänster på arbetsplatsen kan det vara en enorm och överväldigande uppgift att göra det själv, vilket kan ta tid bort från andra kärnaktiviteter. För att lindra detta problem är det bäst att anställa professionella städare som uppfyller dina önskemål och bidrar till att upprätthålla en hälsosam arbetsmiljö.

Professionella städare har den nödvändiga expertisen för att tillhandahålla en grundlig städservice som är personligt anpassad för att tillgodose dina önskemål, vilket säkerställer att ditt kontor förblir organiserat och fläckfritt rent. Genom att låta proffsen hantera din städning kan du koncentrera dig på nödvändiga uppgifter som driver din företagsframgång.

Nöjd kundgaranti

Vi strävar efter att kunden ska vara helt nöjd med våra tjänster och erbjuder en nöjdhetsgaranti. Du kan rapportera eventuella problem inom 24 timmar efter städningen och vi kommer snabbt och kostnadsfritt ta itu med dessa problem. Tack för att du valde oss som din tjänsteleverantör.

Kompetens och effektivitet 

Vi ser inget jobb som för stort eller för litet. Våra kompetenta medarbetare har stor erfarenhet av att städa kontor och andra lokaler i Stockholm, och ser till att jobbet utförs med omsorg, men utan att det tar onödigt lång tid.

Vad tjänsten ska inkludera bestämmer du själv och det finns även möjlighet att välja till saker som regelbunden fönsterputsning, golvvård och annat. Kontakta oss gärna om du undrar över något som rör kontorsstädning.

Innan vi lämnar en offert går vi tillsammans igenom lokalerna och hur företagets behov ser ut – självfallet utan kostnad.

Kontorsstäd