OM OSS

En tradition av excellens inom städbranschen.

Med en fast förankring i vår lokala gemenskap har Vifix Service byggt upp ett oöverträffat rykte genom årtionden av tjänst. Vår rika historia och djupa kunskap inom städsektorn ger oss en unik förståelse för våra kunders behov. Vi kombinerar detta med konkurrenskraftiga priser som är svåra att matcha.

Medan vårt primära fokus ligger på Storstockholm, är våra ambitioner gränslösa. Oavsett var du befinner dig, är Vifix Service redo att tjäna. Tveka inte att nå ut; låt oss tillsammans skapa en renare, ljusare framtid.

Personalens Kompetens & Integritet hos VIFIX

Excellens genom Expertis: VIFIX Service prioriterar alltid en hög servicekvalitet och strävar efter att bygga varaktiga relationer med våra kunder. Varje medlem i vårt team är noggrant utvald, utbildad inom städningens fina konst och kommer med rik erfarenhet. Tack vare deras hängivenhet och professionalism, kan vi stolt säga att våra kunder entusiastiskt ger oss sina rekommendationer.

Förpliktelse till Sekretess: VIFIX Service tar din integritet på största allvar. För att säkerställa detta:

 • Varje VIFIX-medlem tecknar ett sekretessavtal.
 • Vid anställning kontrollerar vi systematiskt utdrag ur belastningsregistret.
 • Våra säkerhetsrutiner, inklusive nyckelhantering, följer de stränga riktlinjerna från SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen).

Anpassningsbar Nyckelhantering: Vi vill att varje kund ska känna sig trygg med vår tjänst. Därför är vår nyckelhanteringsprocess både säker och flexibel. Kunden kan välja att:

 • Personligen öppna och låsa dörren för VIFIX personal.
 • Avtala om en särskild plats där nyckeln lämnas och hämtas.
 • För optimal smidighet, överväga att tillhandahålla en extra nyckel till VIFIX-teamet.

Genom dessa åtgärder siktar VIFIX på att kombinera överlägsen service med total trygghet för kunden.

Miljö

Vifix Service: Ledande inom Miljömedvetenhet

På Vifix Service betraktar vi vår planet med djup vördnad och ser det som vår plikt att agera ansvarsfullt. Genom att integrera hållbarhet i varje aspekt av vår verksamhet, inte bara uppfyller vi våra egna miljömål, men inspirerar också dem runt oss.

Vårt Miljöåtagande:

 • Hållbara Resor: Inom SL:s trafiknät prioriterar vi alltid kollektivtrafik för att minska vårt koldioxidavtryck.

 • Val av Produkter: Vi är engagerade i att välja och rekommendera endast de mest miljövänliga städmaterialen. Dessutom städar vi med Svanenmärkta produkter, eller andra certifierade alternativ som Bra miljöval eller Grummes.

 • Utbildning och Medvetenhet: Vår personal genomgår regelbundna internutbildningar om miljövänliga städtips, metoder, och produktval. Vi strävar också efter att höja medvetandet om miljöfrågor bland alla våra medarbetare, vilket driver oss att ständigt förbättra våra metoder.

 • Minimal Kemikalieanvändning: Genom att använda mikrofibertrasor i vår städning minskar vi behovet av kemikalier, vilket gynnar både vår kunds hälsa och planeten.

 • Framtidsinriktade Beslut: Som en del av vårt engagemang för planeten, siktar vi på att investera i miljövänliga bilar och ständigt utforskar nya sätt att förstärka vår grön agenda.

Med Vifix Service kan du vara säker på att ditt val att anlita oss är mer än bara ett rent hem – det är ett steg mot en renare, hållbar framtid.

vi stödjer svensk sport

På Vifix Service tror vi att framgång går hand i hand med samhällsansvar. Vårt engagemang sträcker sig bortom att erbjuda förstklassiga städtjänster till Stockholm-bor. Vi är stolta över att aktivt stödja svensk sport – en kärna i vårt nationella arv och en katalysator för samhällets enhet och välbefinnande.

Sport har alltid varit mer än bara spel för oss svenskar. Det är en passion, ett sätt att sammanföra människor och bygga broar över kulturella och sociala skillnader. Genom att stödja våra lokala idrottsteam och evenemang bidrar Vifix Service till att uppmuntra unga talanger, främja hälsa och fysisk aktivitet samt stärka vårt gemenskap.

Vår investering i svensk sport är ett uttryck för vår tro på potentialen hos varje individ och vårt lands ständigt växande sportlandskap. Genom partnerskap, sponsring och initiativ önskar vi att ge tillbaka till den gemenskap som har gett så mycket till oss.

Så, när du väljer Vifix Service, stöder du inte bara ett företag dedikerat till renlighet och professionalism; du blir en del av vår vision om att främja svensk sport och den oslagbara andan av gemenskap.