Matt & Textiltvätt

En matta behöver skötsel för att vara riktigt vacker och hålla länge. Vanlig dammsugning tar bort mycket damm och smuts som finns i mattan men den tar inte bort allt. Därför är det bra att med jämna intervall rengöra mattan ordentligt.

Vifix Service gör professionell mattvätt på djupet och ser till att dina mattor både ser rena ut och doftar fräscht.

Loading

Mattvätt i Stockholm

Det är långt ifrån alla mattor som går att köra i tvättmaskinen – tyvärr. Både storlek och material kräver en helt annan omsorg när man vill att mattorna ska komma till sin rätt. Vi har professionell utrustning som vi tar med hem till dig så att vi kan rengöra din heltäckningsmatta eller dina lösa mattor på plats. Förutom att ta bort damm och smuts, kan vi få bort många svåra fläckar. Resultatet blir en ren och fräsch matta som är fri från smuts, kvalster och bakterier – och som håller sig snygg längre.

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Hur går mattvätten till?

Vi tar med oss all utrustning som behövs och tvättar mattorna på plats. Efter rengöringen bör man inte gå på mattorna på 8 timmar. Vi kan tvätta de flesta mattor, dock inte ull, plysch, orientaliska mattor eller antika mattor. 

Hur går ?

Betalsätt

Du kan välja att betala med med ditt Mastercard, Visa eller på faktura om du hellre vill det. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra betaltjänster.